OpenDEX skal levere likviditet til mønter på deres egne blokkæder

En nyligt lanceret decentral børs, OpenDEX, sigter mod at give mønter på deres blokkæder likviditet.
Cryptos som Bitcoin og Litecoin behøver ikke længere at forlade deres blockchains gennem indpakningsprotokoller.

Børsens langsigtede mål er at bringe et sæt fælles standarder for at forbedre kryptoindustrien.
I lang tid var Bitcoin begrænset til sin egen blockchain på grund af manglen på interoperabilitet. Dette betød, at BTC-brugere ikke havde mulighed for at bruge mønten til dApps, DeFi og andre lignende ting.

Heldigvis blev dette ændret, når der var opstået alternativer, såsom Wrapped Bitcoin (WBTC). Nu ønsker en nystartet DEX imidlertid at hjælpe Bitcoin Era og altcoin-indehavere med at bruge deres tokens til at komme ind på DeFi-udbyttehandlingen uden at skulle overføre deres mønter.

En ny DEX-protokol opstår

Den pågældende DEX er kendt som OpenDEX – en ny, decentraliseret udvekslingsprotokol, der kun blev lanceret tidligere i dag. Protokollen giver Bitcoin og altcoins mulighed for at give likviditet til børser, men forbliver i deres egen blockchain, mens de gør det.

Og denne gang gøres det uden WBTC og lignende indpakningsprotokoller på tværs af kæder. I stedet bringer OpenDEX en ny metode som det første skridt mod en mere robust standard for DEXer.

Dets mål er at skabe et åbent samfund af likviditetsudbydere og skabe fælles standarder, som andre vil være i stand til at acceptere med tiden.

Hvordan virker det?

OpenDEX blev oprettet gennem kombinationen af ​​en P2P-mikropayments-protokol Connext, der bruges til tværgående transaktioner, og Bitcoins eget Lynnetværk. I samarbejde kan de to sikre næsten øjeblikkelige bosættelser. Som sådan er processen allerede meget hurtigere end hvad de fleste DEX’er kan tilbyde, da de er bundet af hastigheden på blockchain, som de opererer på.

OpenDEX blev lavet til at blive brugt af market makers og andre, der kan levere store mængder likviditet. Disse udbydere vil også være i stand til at oprette forbindelse til centraliserede børser og foretage arbitrage-handler. Alt dette hjælper med at generere fortjeneste ved blot at købe mønter på en børs og sælge dem til en anden, der giver en mere gunstig pris.